Short

Descripció de la prova:

La Short Naut Aran és una cursa de muntanya que transcorre per senders, pistes i prats alpins que travessen part del Pirineu lleidatà. Part d’aquests recorreguts són força tècnics, amb desnivells positius i negatius inesperats. El recorregut de la Short Naut Aran és d’aproximadament 21 quilòmetres amb 1.500 metres de desnivell positiu i 1.500 metres de desnivell negatiu, depenent del grau de precisió del GPS utilitzat. És considera d’autosuficiència, doncs el seus participants hauran d’anar ben aprovisionats abans de començar la cursa, i posteriorment al Control de Pas, doncs encara restaran gairebé 13 km per l’arribada, sense cap mena d’avituallament.

Es recorda que en aquesta modalitat no hi ha un temps límit d’arribada, per la qual cosa la podeu realitzar caminant! Animeu-vos i realitzeu un recorregut marcat i perfectament senyalitzat mentre veieu passar corredors i corredores a tota pastilla!!!

Distància: 21km.

Desnivell positiu: 1.500m.

Desnivell negatiu: 1.500m.

Punt més alt de la prova: Tuc dera Pincela, 2.546m.

Punt més baix de la prova: Salardú, 1.268m.

Sortida i arribada: Salardú.

Dia i hora de sortida: Dissabte 5 d’agost de 2017, a les 08:00h.

Track Short Naut Aran 2017

Controls de Pas Short Naut Aran 2017

Perfil de la cursa:

PERFIL SHORT

 

Talls horaris: aquesta modalitat no presenta cap tall horari en el seu únic avituallament (Coret de Varradòs), més que el propi tall horari de la categoria Ultra.

Hora de recollida de dorsals: Divendres 4 d’agost, de 17:00 a 21:00, i el mateix dia de la cursa, de 07:00 a 07:30 al Poliesportiu Municipal de Salardú.

Dia, hora i lloc de l’entrega de trofeus: Dissabte 5 d’agost, a les 18:00, al Poliesportiu Municipal de Salardú.